Prin rubrica intitulată “Termenii şi condiţii” se stabilesc condiţiile pe care trebuie să le respecte orice vizitator ce accesează prezentul site.

Pentru utilizarea siteului www.locatiaperfecta.ro şi a serviciilor oferite de acesta, este necesar să citiţi şi să acceptaţi termenii şi condiţiile ce urmeaza a fi specificate, in totalitate. Continuarea vizitei pe site presupune că sunteti de acord cu termenii şi condiţiile impuse de catre www.locatiaperfecta.ro.

1. Termeni şi condiţii generale

1.1 Website-ul www.locatiaperfecta.ro este destinat să ofere către public informaţii utile, cu caracter pur informativ. Nu se doreşte a fi un website cu caracter oficial.

1.2 Utilizarea de către dumneavoastră a acestui website reprezintă acordul de a respecta „Termenii şi condiţiile de utilizare” prezentate mai jos.

1.3 Atunci când vizitaţi site-ul pentru prima dată vă aducem la cunoştinţă în mod special folosirea cookie-urilor. Continuând să utilizaţi website-ul acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica privind cookie-urile. Vom continua să vă aducem la cunoştinţă acest lucru de fiecare dată când vizitaţi acest website până când confirmaţi luarea la cunoştinţă.

1.4 Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări website-ului www.locatiaperfecta.ro şi „Termenilor şi condiţiilor de utilizare” în orice moment fără o altă notificare în prealabil. Schimbările importante vor fi comunicate într-o manieră adecvată. Vă recomandăm recitirea termenilor şi condiţiilor de utilizare în mod regulat. Accesarea şi utilizarea acestui website implică faptul că aţi fost de acord cu „Termenii şi condiţiile de utilizare” în versiunea publicată pe website-ul notru la momentul vizitei dumneavoastră.

1.5 Accesul pe acest website se face în mod gratuit. Scopul acestui website este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească mai uşor şi mai rapid informaţiile necesare. Website-ul www.locatiaperfecta.ro este un ghid complet al locaţiilor de evenimente din România.

1.6 Informaţiile puse la dispoziţie pe acest website sunt în scop informativ, general şi nu garantează exactitatea lor. Se fac eforturi ca la publicarea lor pe acest website toate informaţiile să fie exacte.

1.7 www.locatiaperfecta.ro nu poate fi trasă la răspundere pentru materialele prezente pe acest website, ele fiind prezentate în scop informativ şi nu comercial.

1.8 Prin accesarea oricărei pagini din acest website sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. În caz contrar, nu accesaţi acest website.

1.9 www.locatiaperfecta.ro nu îşi asumă respondsabilitatea în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accessate de către utilizatori din motive tehnice. Ne rezervăm dreptul de a modifica, şterge sau întrerupe(temporar sau permanent) website-ul şi/sau informaţiile prezentate pe acesta.

1.10 Conţinutul de pe acest website(în special secţiunea „blog”) sunt proprietatea www.locatiaperfecta.ro. Nu puteţi copia, distribui, transfera nici un conţinut de pe acest website. Drepturile de copyright pentru conţinutul de pe acest website sunt protejate de Legea Proprietăţii Intelectuale a României, de Uniunea Europeană şi de Legea Internaţională a Copyright-ului. Puteţi solicita permisiunea de a prelua conţinut de pe acest website la adresa contact@locatiaperfecta.ro .

1.11 Imaginile de pe acest website nu ne aparţin în totalitate, acest lucru fiind specificat în cadrul conţinutului cu trimitere directă către sursă.

2. Termeni şi condiţiile care privesc în mod expres utilizatorii:

2.1 Ca utilizator sunteţi de acord ca infomaţiile postate pe acest website să nu încalce dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

2.2 Sunteţi de acord să nu postaţi texte sau fotografii cu conţinut obscen, pornografic, ameninţător, instigator la ură, ofensator,rasist,vulgar,abuziv sau care să încalce vreo lege. www.locatiaperfecta.ro are dreptul de a îndepărta astfel de texte sau materiale care încalcă aceşti termeni şi condiţii fără vreo notificare în prealabil. Administratorii acestui website vor încerca să înlăture sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil.

2.3 Răspunderea pentru conţinutul oricărui mesaj este purtată în întregime de către autorul mesajului.

2.4 Ne rezervăm dreptul de a modifica sau şterge orice mesaj care nu conţine informaţii relevante referitoare la subiectul în discuţie şi/sau care încalcă „termenii şi condiţiile de utilizare” ale acestui website.

2.5 Datele cu caracter personal vor fi prelucrate cu bună-credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare. Conform legii 677/2001 privind protecţia datelor personale, aveţi dreptul de a solicita eliminarea din baza de date în orice moment, trimiţănd un e-mail la adresa contact@locatiaperfecta.ro .

3. Termeni şi condiţii care privesc deţinătorii de locaţii

3.1 Înscrierea pe acest website ca deţinător de locaţii, sunteţi de acord cu „termenii şi condiţiile” mai sus menţionate şi de asemenea sunteţi de acord ca datele dumneavoastră să fie preluate, prelucrate şi stocate de administratorul website-ului în scopul promovării de servicii.

3.2 Datele cu caracter personal vor fi prelucrate cu bună-credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare. Conform legii 677/2001 privind protecţia datelor personale, aveţi dreptul de a solicita eliminarea din baza de date în orice moment, trimiţănd un e-mail la adresa contact@locatiaperfecta.ro .

3.3 Prin acceptarea înscrierii pe acest site ca deţinător al unei locaţii sunteţi de acord cu posibilitatea unor utilizatori de a posta păreri/comentarii negative despre dumneavoastră. Acestea vor fi şterse doar dacă se vor prezenta dovezi ce atestă că au fost rău-intenţionaţi, doresc a vă aduce prejudicii de imagine sau nu reflectă realitatea.