Să fim sinceri! Tot ce ne dorim în ziua nunţii este să NU plouă, să fie soare, să nu bată vântul, să ciripească păsărelele, să cânte îngerii. Okay, gata, să revenim la realitate.
De ce ar trebui să îţi doreşti să plouă la nunta ta? Eih bine, pentru că:

1. Pentru că vei avea nişte poze originale, total diferite faţă de clasicele poze în lumina soarelui. Fotografii iubesc scenariile care îi scot din clasicele decoruri de nuntă. Pur şi simplu îţi vei iubi pozele de la nuntă.

2. Aranjamentele florale vor dura…până te saturi de ele. Florile iubesc umezeala, iar dacă va ploua, în nici un caz nu trebuie să îţi faci griji că nu vor rezista.

3. Invitaţii „pur şi simplu” vor dori să fie parte din petrecere. Categori o ploaie va ţine invitaţii la un loc şi astfel petrecerea va începe mai devreme, va fi mai animată şi în nici un caz nu vor zăbovi în afara locaţiei.

4. Priveşte partea bună! Ploaia la nuntă înseamnă bogăţie, copii mulţi, fericire. Atât de multe poveşti, trebuie doar să alegi cea pe care ţi-o doreşti.

5. Va fi o poveste pe cinste! Atât pentru tine cât şi pentru invitaţi. O nuntă la care te-ai distrat, fie ca mireasă/mire fie ca invitat, va fi cu siguranţă o poveste pe care ţi-o vei aminti cu drag.

locatia-perfecta-nunta-ploaie-1

sursă foto

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns