Dacă invitația începe cu:

„Stăpânul meu am vrut să fii, și eu stăpâna vieții tale! „

Ar fi bine să înțelegem care este rolul unei invitații de nuntă. O invitație la nuntă este, fix asta, o invitație la nuntă, la nunta voastră, nu o carte de fabule și povești care să amuze pe cei mai citiți sau necitiți invitați.

O invitație aduce bucurie în momentul prezent dar și nerăbdare pentru momentul viitor. Nu ar trebui să amuze, distreze sau să ia atenția de la eveniment în sine, și de la autorii acestuia, cuplul.

De fapt, dacă stăm să ne gândim, invitația nu este altceva decât cartea de vizită a viitoarei familii. Deci, nu ar trebui să fie nici de râs, nici de plâns, ci de bucurie și mai ales să reflecte personalitatea familiei ce urmează să se formeze.

Sunt multe site-uri care oferă texte pentru invitațiile de nuntă, altele care oferă design-ul sau altele care imprimă pe diferite tipuri de foi, materiale(căni, sticle, magneți, prăjituri, etc.).

Pot fi texte simple sau mai elaborate. Pentru anul 2023, credem că o invitație la un eveniment atât de unic și deosebit ar trebui să fie în primul rând plăcut vizual, cu text puțin și design simplu și plăcut ochiului.

Informații obligatorii, ce nu ar trebui să lipsească de pe orice invitație ar fi: numele mirilor, al familiilor lor, al nașilor, locul, orașul și ora la care va avea loc evenimentul/evenimentele daca vorbim de locații diferite pentru oficierea căsătoriei și petrecerea de după, și cel puțin un număr de contact.

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns