Un ghid simplu pentru orice invitat la un astfel de eveniment. Organizarea nunții poate fi stresantă sau nu,după cum am scris și aici, însă succesul sau eșecul unui astfel de eveniment este dat de invitați. Și tu, în calitate de invitat poți contribui la a face un astfel de eveniment unul frumos, lipsit de stres. Cum? Simplu:

  1. Nu purta alb, ivory, sau alte culori care să scuze ținuta ta, care este văzută ca o altă rochie de mireasă. Nu uita că ești acolo pentru a celebra iubirea prietenilor/rudelor tale, ei sunt importanți, ei trebuie să iasă în evidență. Nu ți-ai dori să fii confundată cu mireasa, așa cum nu ți-ai dori să strici cele mai frumoase momente ale celor doi.
  2. Răspunde invitației la nuntă ASAP cum ar spune americanii, sau cât mai repede cu putință. Imediat ce te-ai hotărât dacă vei lua parte la evenimentul la care ai fost invitat/ă comunică celor doi decizia ta. Nu lăsa pe ultima sută de metri și nu considera că fiind cel mai bun prieten, implicit vei fi acolo fără a comunica acest lucru. Organizarea unui astfel de eveniment depinde foarte mult de numărul de invitații, dacă toți ar lăsa acest aspect pentru ultima săptămână atunci clar succesul acelui eveniment este în pericol.
  3. Dacă statusul relației tale este singur, întreabă dacă poți veni însoțit. Cu siguranță cei doi deja se așteaptă ca tu să vii singur, dacă dorești altfel, comunică acest lucru. Sunt cupluri care nu doresc persoane necunoscute la nunta lor, așa cum sunt cupluri care nu sunt deranjați de acest lucru.
  4. Nu veni deja ”pus pe distracție” la eveniment. La fel, nu considera că ești într-un club în care ai venit să te distrezi până uiți de tine, indiferent că ești cel mai bun prieten al mirelui. Este ziua lor și nu își doresc ca altcineva să acapareze în mod negativ atenția asupra întregii seri.
  5. Sunt alți 100-200-300 de invitați care vor să stea de vorbă cu ei, să le ureze cele bune. Nu îi ține de vorbă mai mult decât este necesar. Și ei își doresc să ia parte la evenimentul pe care l-au organizat cu atâta emoție și stres un an întreg. Dacă ar sta de vorbă jumătate de oră cu fiecare invitat, nici nu ar apuca să vadă cum este decorată sala.
  6. Păstrează comentariile negative, bârfele, veștile triste pentru tine. Ești la un eveniment la care se sărbătoresște iubirea, nu umbri fericirea celor doi și nici nu întrista invitații la eveniment.

sursă foto

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns