Mărturiile la nuntă păreau a fi un obicei de mult apus. Rar când mai plecam de la un astfel de eveniment cu câte o mică atenție din partea mirilor prin care să își arate recunoștința și bucuria de a-i fi onorat cu prezența noastră la primul mare eveniment din viața de cuplu.
Cum să uităm de tradiționalele mărturii sub formă de săculeți cu bomboane sau decorațiuni sub formă de lebădă? Credem cu tărie ca a venit vremea ca să resuscităm aceste mici atenții prin care invitații să memoreze cu drag evenimentul vostru.
Ce mărturii oferim invitațiilor în 2017?
1. Reinventează clasilcii săculeți cu bomboane. Pungile de hârtie personalizate sunt o alegere cât se poate de simplă, originală și de mare folos. Lasă un gust dulce invitaților! Ei pot să își ia acasă ce doresc din candy bar-ul vostru. Astfel nici nu va mai trebui să vă gândiți ce să faceți cu ceea ce rămâne după eveniment iar cei dragi pot savura și a doua zi un mic dulce.

sursă foto

2. Un kit de mahmureală pentru a doua zi va fi cu siguranță pe placul petrecăreților, a celor care până la urmă destind atmosfera și dau tonul distracției. Îți vor mulțumi a doua zi!

sursă foto

3. Bilete la loto, lozuri sau bilete răzuibile pot fi o alegere originală. Cine știe căruia dintre invitați nunta voastră îi va aduce și un câștig în plus. Va fi clar, un moment inedit.

sursă foto

4. Lasă-i pe ei să își creeze propria amintire la evenimentul vostru oferindu-le un aparat foto de unică folosință. Fiecare invitat vede nunta voastră prin proprii ochi. Deja știm că cele mai sugestive poze sunt cele făcute de cei care vă cunosc și vă îndrăgesc cel mai mult.

sursă foto

5. Hârtie plantabilă este o surpriză ce va avea să răsară și să rămână mult după nunta voatră. Puteți alege ce fel de semințe doriți, care odată răsărite să îi ducă cu gândul la voi.

sursă foto

6. Puteți reinventa sau personaliza o rețetă clasică. Cum ar fi să creați propria voastră miere de albine sau ulei de măsline și să le oferiți la final în semn de mulțumire? De fiecare dată când vor folosi mierea sau uleiul se vor gândi la voi.

sursă foto

7. Ce-ar fi dacă invitații ar prima ca mărturii caricaturi? Probabil ar stârni hohote de râs și ar fi o amintire cu adevărat originală.

 

sursă foto
Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
  1. Caricatură am oferit și noi și au avut un real succes. Noi am avut ca tematică lavandă și baloane, așa că acum mă gândesc că ar fi fost potrivit să oferim și săculeți cu lavandă cum sunt cei de aici: facebook/lavandisse.

Lasă un Răspuns