Dacă ar fi să ne raportăm la cel mai important trend în 2017, acesta ar fi culoarea anului, și anume verdele(cu toate implicațiile sale). Bineînțeles că de la o simplă culoare, trendurile din orice domeniu au ca prim plan acest mic dar valoros detaliu.
Invitația de nuntă în culorile naturii verzi, cu un font care să aducă cât mai natural cu scrisul de mână este o idee excelentă. Nici nu trebuie să mai menționăm că tematica întregului eveniment trebuie să se regăsească și în invitații. Și dacă nunta este primăvara când verdele are nuanța cea mai frumoasă alături de toate florile, atunci clar invitațiile în culoarea anului 2017 ar fi o idee bună.

sursă foto

Un alt trend care este deja de câțiva ani constă în jocul culorilor pastel. Astfel de invitații dau o notă romantică și merg perfect pentru sezonul de vară când astfel de culori se regăsesc chiar și în natură.

                                                                        sursă foto
Dacă nunta ta în 2017 este una elegantă, sofisticată, nici că ar merge ceva mai bine decât niște invitații aurii sau argintii sau cu un pic de bronz care impun de la sine tematica evenimentului.

sursă foto

Rustic este un trend ce prinde ușor, ușor teren în fața altora și ne place. Invitațiile legate cu sfoară(da, ai citit bine, classica sfoară) pe o hârtie maro cu un scris de mână alb este clar o invitație deosebită.

sursă foto

Ce ne place cel mai mult din tendințele din afară sunt invitațiile cu tematică florală( chiar tropicală). Dau o notă romantică și sunt ceva ce în România încă nu am zărit, dar care aduc un plus de originalitate.

sursă foto

Pe ici pe colo mai zărim și invitații mai deosebite cum ar fi cele handmade(la care imaginația voastră este limita și în care se oglindește propriul vostru stil) precum și cele de tip papirus(la care însă am aduce ceva îmbunătățiri cum ar fi un șnur mai delicat sau o pecete care să aibă inițialele voastre).

sursă foto

Iar dacă invitațiile voatre nu se regăsesc în tendințele anului 2017, nu e nici o problemă, important este să fie pe gustul vostru, să facă parte din tematica aleasă și să vă reprezinte. Peste ani și ani, nu vă veți aminti tendințe ci doar momente. Fă ca momentul tău să fie așa cum îți dorești.

sursă foto
Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns