În minunata lume a nunţilor poţi judeca o mireasă după locaţia nunţii sale.

Ce spune locaţia despre tine? Hai să aruncăm o privire la aceste locaţii şi ceea ce transmit ele despre tine.

Eleganţa unei săli tip ballroom! Deşi este una dintre cele mai dorite locaţii de către mirese, aceasta este şi una care impune eleganţă. Cu siguranţă ai un simţ al fineţei extrem de bine dezvoltat, iar bunul gust şi eleganţa nu sunt deloc străine pentru tine. Ai mare grijă de tine şi visezi la ziua aceasta de când te ştii. Eşti o romantică încurabilă care ştie ce vrea iar detaliile oricât de numeroase ar fi, nu te vor împiedica să creezi acea atmosferă de bal pe care ti-o doreşti.

locatie-nunta-tip-ballroom-locatia-perfecta
sursă foto

Castel, conac sau case regale? Clar ai impresia că faci parte din altă perioadă istorică. Ai cele mai fine şi rafinate gusturi! Locaţiile pline de istorie şi design deosebit adaugă ceva special nunţii tale. Evenimentul într-o astfel de locaţie va transpune invitaţii într-o altă perioadă. Eşti meticuloasă şi ai un simţ aparte pentru tot ce înseamnă antichităţi. Nunta va fi unică, plină de artă şi cu mare clasă!

locatia-perfecta-tip-castel-conac

sursă foto

Nuntă într-un hambar! O nouă tendinţă care capătă din ce în ce mai mult teren şi în România, nunta în hambar nu este altceva decât o foaie albă pe care desenezi exact ceea ce îţi doreşti tu. Sunteţi super relaxaţi şi tot ce contează este să vă simţiţi bine alături de cei dragi. Mâncarea şi muzica sunt principalele preocupări în ceea ce priveşte organizarea nunţii într-o astfel de locaţie.

locatia-perfecta-hambar

sursă foto

Mare, grădină, poieniţă sau o terasă pe marginea unui lac? Nunţile în aer liber sunt preferatele mireselor relaxate şi cu un spirit libertin. Şi ce dacă bate vântul şi nisipul îţi intră în papuci? Cu siguranţă eşti o fană a festivalurilor şi îţi găseşti decorul de nuntă în orice colţ de natură. Doar familia şi prietenii foarte apropiaţi vor lua parte la marele eveniment.

locatia-perfecta-in-natura-gradina

sursă foto

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns