O sală de bal, un hambar sau o poieniță în mijlocul naturii? Cum arată locația ta de vis? Există? Unde? Sunt doar câteva întrebări care îți vin în minte imediat după ce ai trecut peste euforia ”Mă măritttttttttttttttt!!!!!” .

Știi exact ce vrei sau te lași purtată de val? Ești limitată de anumite aspecte cum ar fi numărul de invitați, vârsta lor, elemente tradiționale? Dintr-odată îți dai seama că lucrurile nu sunt atât de simple pe cum par și până și alegerea unei locații pentru marele eveniment se dovedește a fi complicată.

Respiră!! Nu uita că TU îţi organizezi ceea ce ar trebui să fie cea mai frumoasă zi din viața ta. Și dacă drumul până la acea zi nu e la fel de plăcut, nici ziua nu va părea la fel de perfectă. Fiți sincere, ați suporta 360 de zile de furtună doar pentru o zi cu soare? Și dacă da, v-ați putea bucura 100% de acea zi fără să vă gândiți cât ați îndurat?

Deși se spune că altfel apreciezi un lucru dacă e ”muncit” sau obținut greu, nu înseamnă că îți creează o bucurie la fel de mare.

Fie că ai visat dintotdeauna la această zi sau doar îți dorești să iasă pe placul tău, nu înseamnă că trebuie să fie greu, stresant, urât, obositor.

Fii realistă și sinceră cu tine și așteptările tale. Știi deja de la cei din jur că un astfel de eveniment necesită timp, calm și răbdare. Nimeni nu vorbește de plăcere sau bucurie. E dificil să alegi florile! E obositor să vizitezi atâtea locații! E enervant să te sune cei de la muzică, decor, restaurant, candy bar! E frustant să ți se zică ”nu se poate, nici asta nu se poate”!

Privește-o ca pe o experiență în care tu și persoana iubită conturați o imagine ce va fi văzută și experimentată de toți cei dragi vouă. E plăcut să vezi cum poți jongla cu atâtea flori, e interesant să vezi diferite locații și în fiecare să te imaginezi dansând alaturi de prieteni, e bine că ești contactată pentru orice nelămurire(înseamnă că și cei care te ajută vor să iasă bine evenimentul). Nu în ultimul rând e bine câteodată să ți se zică ”nu se poate”, poate ceea ce vroiai era ceva la îndemână și nu ceea ce îți doreai sau poate micile schimbări pot aduce ceva special.

Organizarea nunții tale trebuie să decurgă așa cum vrei tu, iar la final toată experiența trebuie să fi fost una plăcută.

Așa că…distrează-te, este visul tău și e frumos!

Stresul si nunta

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns