Bineînțeles că abia aștepți să vezi cum arată locația perfectă pentru eveminetul tău. Ai o groază de idei, de întrebări nici nu are rost să mai vorbim. Vrei să afli toate detaliile, să știi exact cum se va desfășura ziua cea mare.

Ai stabilit o întâlnire cu managerul locației și abia aștepți să vină momentul care va defini mare parte din nunta ta.

Știi ce vrei să afli și să vezi. Dar ce nu ar trebui să faci?

Nu veni cu toata gașca de prieteni! Alege 1,2 persoane, fie familie sau prieteni, care să vă însoțească pentru o părere în plus. Nu vrei să fii distrasă sau să te trezești cu 10 opinii diferite cu privire la locație. Păstrează un pic de mister cu privire la eveniment, surprinde-i. Nu este ușor nici pentru manager să răspundă la 10 întrebări odată sau la o întrebare pusă de 10 ori.

Nu lăsa loc de interpretări! În momentul în care vizitezi o locație ar trebui să știi în mare parte ce vrei și să vezi dacă locația se potrivește cu ceea ce îți dorești. Pune întrebări concise, nu vagi.

Nu întârzia la întâlnire! De fapt, e chiar indicat să ajungi mai devreme pentru a putea explora singuri locația înainte de discuția cu managerul.

Nu întreba același lucru de mai multe ori sau sub diferite forme! Cu siguranță ești entuziasmată de această experiență și fără să vrei întrebi același lucru. Notează întrebările importante și de a căror răspuns depind decizia ta.

Fii realistă cu privire la buget! Cel mai probabil ai o idee despre bugetul nunții, comunică-l managerului pentru a-ți putea face o ofertă care să se încadreze în ceea ce ți-ai propus.

Nu stabili o întâlnire la finele unei zile stresante şi obositoare! O vizită în aceste condiţii pot afecta dramatic modul în care percepi locaţia şi de asemenea pot influenţa decizia ta.

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns