Ce trebuie să conțină o invitație la nuntă?

Știm cum am dori să arate invitația la nuntă, de la format, design până la culori. Însă, ce informații ar trebui să conțină și mai ales cum și în ce stil ar trebui formulate astfel încât să aducem bucurie celor dragi și nu obligații, ofense sau râsete?
Chiar dacă nu știi exact cum și ce să scrii, cel mai important este să nu conțină greșeli gramaticale. Greșelile gramaticale pe o invitație la nuntă sugerează lipsa de implicare, lipsa de respect față de cei pe care îi inviți ca să nu mai vorbim de lipsa de „cunoștințe” .

Tonul în care redactezi invitația poate fi așa cum îți dorești tu, însă ar trebui să reflecte și tipul de eveniment la care vor lua parte cei invitați. Nu poți organiza o nuntă elegantă și să oferi învitații haioase.De câte ori nu ai fost undeva unde știai deja cum ar trebui să fie și odată ajuns acolo era de fapt cu totul altceva? Cum te-a făcut să te simți si mai mult cum ti-a influențat asta starea?
Reteța succesului pentru un text ușor de citit? Fraze scurte. Informații importante prezentate cât se poate de simplu.
Asta ne aduce la următorul lucru important „informațiile”.

Oferă informațiile de care ar avea nevoie o persoana pentru a lua parte la un eveniment de asemenea amploare și mai mult, să se simtă bine alături de tine. Data, ora(pentru fiecare moment în parte), locațiile(biserica, starea civilă, locația efectivă a evenimentului) trebuie clar precizate alături de alte informații care i-ar ajuta pe invitații să se pregătească cum ar fi „dress code-ul„(nu ți-ar plăcea să știi dinainte dacă evenimentul va avea loc într-o grădină sau sală de bal sau dacă este în stilul anilor 80′?). Cât de mult contează pentru doamne și domnișoare aceste informații?
Un ultim detaliu ar fi să incluzi partea de confirmare, RSVP. Aceasta este extrem de utilă mai ales pentru persoane cu care nu aveți contact destul de des.
Dacă ar fi să mai adăugăm ceva, ar fi preferințele în ceea ce privește meniul, mai exact dacă printre invitații se numără persoane care au intoleranță la anumite alimente, care sunt vegetarieni, vegani etc.. Cu siguranță acest mic detaliu îi va face pe cei cu astfel de preferințe să simtă implicarea voastră în reușita unui astfel de eveniment.
Aceste mici detalii sunt cele care fac o primă impresie cu privire la nunta voastră. Să fie o bună impresie!

sursă foto                                                                sursă foto

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns