Despre 2017 în materie de nunți putem spune orice mai puțin că este lipsit de personalitate. Orice început de an aduce cu sine trenduri pentru noul an în absolut orice domeniu. Deci, care sunt trendurile în materie de nunți pentru 2017?
1. Locațiile în nici un caz nu sunt cele classice. Lumea prinde curaj și după mult timp doresc să își exprime personalitatea prin alegerea unei locații originale, speciale sau poate doar classice dar care să exprime exact cine sunt și ce își doresc de la un astfel de eveniment.
2. Nu mai asortăm florile cu mesele, cu rochia, cu mirele, cu mâncarea cu, tot. Florile de câmp prind clar teren în fața trandafirilor, hortensiilor și pentru prima dată chiar nu contează cum le asortăm atâta timp cât sunt plăcute și reflectă personalitatea miresei.
3. Am tot experimentat în ultimii ani tot felul de meniuri, ba tradiționale, ba sofisticate, ba chiar futuriste. Concluzia în 2017? Dăm o notă aparte mâncărurilor tradiționale. Clar, vrem ceva simplu pentru că 2017 este despre atmosferă mai mult decât despre mâncare.
4. În 2017, decorul este chiar natura. Verdele este cel mai plăcut decor pentru o nuntă în 2017. Pe un decor verde parcă orice aranjament floral prinde viață. Adăugăm și niște lumânări și alte accesorii handmade pentru că întregul eveniment este despre voi și ceea ce vă place.
5. Detaliile fac diferenta! Deci da unui bar personalizat cu băuturi care poartă numele vostru, da prăjiturilor tematice, da cabinei foto cu decor personalizat creat special pentru ziua voastră și da accesoriilor la care nu sunteți siguri dacă vor fi pe placul invitațiilor(vă asigurăm că vor face deliciul serii tortul dezbrăcat și papucii de dans puși la dispoziție).

 

Dacă ţi-a plăcut, te rugăm distribuie!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lasă un Răspuns